Activiteiten

In de planning:

Oversteek Den Helder – Texel (alleen voor leden) zaterdag 17 of zondag 18 augustus (als het weer goed is) 

Afzwemmen maart 2024

Op woensdag 27 maart haalden twee jeugdleden het diploma Zwemvaardigheid 1 en werd ook eenmaal Zwemvaardigheid 2 en eenmaal Zwemvaardigheid 3 behaald. Trots op vier jeugdleden met een nieuw diploma!

Een terugblik:

Ontbijtzwemmen: op zaterdag 1 juli hebben we gezwommen en met elkaar ontbeten. Dat was bijzonder gezellig en gaan we zeker nog een keer herhalen!

Zwembingo: op woensdag 19 juli was de zwembingo. Iedereen heeft genoten en ook dit gaan we zeker nog eens doen!

Oversteek Texel – Vlieland en Oversteek Den Helder – Texel: deze oversteken hebben plaatsgevonden op 29 juli en 12 augustus en waren erg geslaagd. Dank aan de organisatie en alle vrijwilligers!

IJsbadtraining: op 19 augustus kregen we training ademhalingstechniek en lieten we ons vervolgens in een ijsbad zakken. Wat een geweldige ervaring en wat een nuttige informatie over de ademhaling!

Proef- en afzwemmen: er zijn weer verschillende zwemdiploma’s gehaald door de jeugdleden en het was een gezellig gebeuren.

Einde-zomer-feestje: wat troffen we het met het weer! Eerst heerlijk zwemmen, daarna lekker met elkaar eten en vervolgens een spannende bingo. Een geslaagde middag/avond 🙂

Vacature:

Feest-/activiteitencommissie Als bestuur zouden we graag meer gezellige activiteiten willen organiseren, maar we hebben een nieuwe leden voor de feest-/activiteitencommissie nodig. Wil jij graag in deze leuke en enthousiaste commissie om de club nog gezelliger te maken? Stuur een mail naar: zpctx71@gmail.com